Sync Ok kookboek

HET SYNC OK KOOKBOEK

Alle ‘geheime’ recepten

Alle recepten van alle lekkere dingen die je je maar kan bedenken van de afgelopen jaren kan je terugvinden in het kookboek. Staan onze cupcakes erin? jazeker! De cheesecake? Natuurlijk. De jackfruit saté? Die kan al helemaal niet ontbreken. 

Je kan het zo gek niet bedenken of het staat in ons kookboek.

Allergenen 

Zoals je ook van ons in de zaak gewend bent houden we ook in het kookboek rekening met de bij ons meest voorkomende allergenen. We hebben de recepten zelfs met icoontjes voorzien voor een soja-of notenallergie en voor de recepten die geraffineerd suikervrij zijn.

Vreemde ingrediënten 

We maken natuurlijk standaard gebruik van plantaardige en glutenvrije ingrediënten. Dit zal niet iedereen standaard in het keukenkastje hebben staan. Daarom hebben we al die ingrediënten uitgelegd op de voorraadkast pagina’s in het boek. Ook zie je hier in welke recepten een bepaald ingrediënt gebruikt wordt. Zo kan je kijken of je het de moeite waard vindt om het ingrediënt te kopen.

Bestellen

We zijn al even bezig met de pre-order. Hierdoor weten we beter hoeveel boeken we moeten bestellen. We weten dan nog niet exact de prijs (dit zal rond de 30-35 euro liggen) omdat dit van de oplage en drukkosten afhangt. Jouw voordeel is dat het goedkoper is dan als je het los in de winkel koopt. Na de pre-order zal het boek zo’n 5 euro duurder worden.

Bestellen via de pre-order kan nog t/m zondag 18 juni

Bestellen kan:

– via dit contactformulier Dit is het standaard contactformulier. Geef aan dat je het kookboek wil bestellen. Je krijgt een bevestigingsmail van ons en een mailtje wanneer het boek binnen is. Daarna is het boek af te halen in de zaak.

– via 0570 44 27 48 – bereikbaar binnen openingstijden wo-zo 10:00-16:30

– Of via de mail: info@sync-ok.nl

Verzenden

Ben je niet in de gelegenheid om het boek op te halen voor 27 augustus (wanneer we sluiten). Dan sturen we het met alle liefde op. Hier rekenen we de reguliere verzendkosten voor.

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl