Over ons

Samen bewuster in het leven staan en de wereld een beetje mooier maken via eten. Dat maken wij mogelijk met onze lunchroom, bakery en catering.

De naam Sync Ok

De naam Sync Ok is een creatieve knipoog naar het militaire verleden van Lieke, de founder van Sync Ok. Als je via meerdere radio’s met elkaar wil communiceren moeten de radio’s synchroniseren. Dan zitten ze tegelijk op dezelfde frequentie. Als dit gelukt is, verschijnt de boodschap: SYNC OK. Er is dan contact mogelijk. Met Sync Ok willen we je in contact brengen met jezelf, met anderen en met de wereld waarop we leven.

Bewuster leven

Eten is de sleutel tot ons hart. Het voedt en verbindt ons en met de juiste keuzes kan het ook de wereld mooier maken. Wij kiezen voor plantaardige en biologische producten voor een ruim en (h)eerlijk aanbod. Waaruit gasten eenvoudig verantwoorde keuzes kunnen maken. Met onze duurzame werk- en bereidingswijze proberen we onze ecologische footprint zo veel mogelijk te verkleinen.

Veganistisch, gluten- of lactosevrij; wij zijn er voor iedereen die van lekker eten houdt en graag bewust met het milieu omgaat. Met duurzame, verse en huisgemaakte lekkernijen dragen we onze passie voor smaak over aan onze gasten en laten we hen bewust genieten.

We verwelkomen je graag in onze gastvrije en inspirerende horecazaak. Telefoons verdwijnen tijdelijk in onze black box, om even echt tijd voor jezelf en elkaar te nemen. Ontdek onze unieke smaken en geniet samen van waardevolle momenten, goed voor jou en voor de wereld. 

Kom tot rust in een groene oase

De natuur is een plek waar we ons van oudsher in thuis voelen. Daarom hebben we van onze lunchroom een groene oase gemaakt, die zorgt voor extra ontspanning. Aangenaam voor jou en voor de wereld. Vanuit de dagelijkse ratrace kan je bij ons weer opladen, even offline en mindfull genieten van overheerlijke en bewuste voedingskeuzes.

Smartphone free

Geniet samen van een (h)eerlijke geluksmoment, drink een kopje koffie zonder smartphone! Sync Ok is de eerste smartphone vrije horecazaak in Deventer. Stop je telefoon even in de black box die op tafel staat of laat ‘m in je tas. Geloof ons; je gaat hem niet missen.

Betekenisvol genieten in Deventer

In onze horecazaak in Deventer zien we elke dag hoeveel mensen openstaan voor wat we doen. We zien mensen die meer bewuste keuzes willen maken, maar ook moeite hebben met uitvogelen wat ze kunnen doen en hoe. Ons menu helpt daarbij, we gebruiken producten die ook thuis gemakkelijk toepasbaar zijn.  Verwen jezelf en bestel ons lekkers via de webshop of kom gezellig langs in Deventer en ervaar de totaalbeleving!

Al mijn hele leven vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en iedereen te verrassen met de lekkerste gerechten en baksels. Beroepsmatig is het wel nieuw. Daarom heb ik als een blij ei nieuwe opleidingen/cursussen gedaan. Super leuk. Ook werkervaring zit inmiddels goed. In drie compleet verschillende zaken heb ik gewerkt en geleerd. En ondertussen werk ik hard aan mijn eigen droomzaak: Sync Ok. Ik wil meer dan alleen lekker eten voorschotelen. Ik wil mensen een gevoel meegeven van ontspanning en tegelijk ook onze mooie wereld goed doen.

Lieke van Sync Ok

Ons manifest

Consumeren en van betekenis zijn voor de aarde. Dat kunnen we allemaal.
En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Hoe mooi is een wereld waarin we consumeren met respect voor de natuur?
Dat is de wereld van Sync Ok en haar gasten.

Een plek waar 'genieten' en 'de wereld mooier maken' hand in hand gaan.
Dat is wat we bij Sync Ok doen, met heel veel liefde en plezier.

We willen een bedrijf zijn dat de wereld mooier maakt.
We zijn een bedrijf dat de wereld mooier maakt. Voor jou, voor onszelf, voor iedereen.

We zijn een duurzaam bakery café en willen jou inspireren.
Om dingen met meer aandacht te doen. Om te genieten met betekenis.

Wij willen jou verrassen met de lekkerste sweets, bites en lunches.
Stuk voor stuk verantwoorde keuzes. Voor jou en voor de wereld.

Biologisch, plantaardig, lokaal en huisgemaakt.
Verpakt in recyclebaar of composteerbaar materiaal.

Gun het jezelf!
Het allerbeste

Het team

Ons team maakt je bezoek aan Sync Ok onvergetelijk

Lieveringsdrankje: Homemade gingerbeer Idje
Lievelingsgebak: Red velvet cupcake Jet
Lievelingsgerecht: Spicy satay Vera
Lievelingsgerecht: Tosti Lieke
Lievelingsgebak: Bosvruchten cupcake Lisette
Lievelings gebak: Banoffee pie Annet
Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl