Over Sync Ok

Connect over a cup

CONNECT OVER A CUP

Stap bij Sync Ok in een groene oase van rust. Laat je inspireren om in contact te komen. Met jezelf en met anderen. Hoe? Speelse elementen zorgen dat je van de automatische piloot af gaat. Dat je met je aandacht erbij bent. Denk aan zwevende stoelen en tafels, een creatieve muur of je eigen munt thee plukken.

Door iets met aandacht te doen ben je mindful bezig. In de dagelijkse ratrace is het goed om te ontspannen en genieten. Weer opladen. Je tankt je auto ook voordat die leeg is toch?!

Bij Sync Ok heb je echt contact met elkaar. Liever alleen of rust? Trek je dan terug in de stilteruimte voor wat ‘me-time’. Alles met natuurlijk eten en drinken. Op de kaart staat veel groente en fruit. Alles is glutenvrij en veel veganistisch en noten/lactosevrij.

Pak die fysieke en mentale energieboost! Zo word ook jij duurzaam.

Tip:

Stop je telefoon in de black box die op tafel staat en ga even offline.

VAAK VERZORG IK -ZELF GLUTENINTOLERANT- OP FEESTJES ALLERGENENVRIJE HAPJES. ALS IK ACHTERAF VERTEL DAT HET VEGANISTISCH EN GLUTENVRIJ WAS, KRIJG IK VAAK DE REACTIE: “ECHT? MAAR IK VOND HET LEKKER!”.

ONZE ACTIVITEITEN

Geleide meditaties, yoga, workshops en lezingen. Allemaal binnen het thema onthaasten en doen wat goed is voor jou. We hebben al toffe mensen ontmoet die dit perfect kunnen invullen. Zodra Sync Ok up and running is gaan we dit voor jou organiseren. Houd onze agenda in de gaten.

De naam Sync Ok

Benieuwd waar de naam Sync Ok vandaan komt en waarom deze naam zo goed bij het concept past?

DUURZAAMHEID IS MEER DAN OP SLA KAUWEN

Bij Sync Ok worden veel kruiden en sla zelf gekweekt. Midden in de zaak! Dat doen we met een aquaponics. Een aquawatte? Een aquaponics is een mini ecosysteem bestaande uit een vissentank en plantenbakken. Kortgezegd poepen de vissen in het water – het water wordt langs de planten geleid – die krijgen zo hun voeding. De planten zuiveren ook het water en maken het zuurstofrijk voor de vissen. Ideaal toch? Zo ontstaat een groene wand waar jij zelf je munt kan plukken voor de thee!

Het afval wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Groen afval composteren we voor de planten. Het koffiedik wordt gebruikt om oesterzwammen op te kweken. Die vind je terug op het broodje Pulled Paddo.

De groene oase zorgt dat je extra kan ontspannen. De natuur is een plek waar we ons van oudsher thuis voelen. Dubbel positief dus! Duurzaam voor de wereld en voor jou