Like what you see?

Ontdek hier wie de huisstijl, foto’s en website hebben gemaakt…

Vivian Vos

Logo ontwerp + fotografie
Vivian heeft een passie voor grafisch beeld en creëert dat het liefste zelf. De basis van een door haar ontworpen logo is een goed concept, en dat bedenkt ze samen met de opdrachtgever. Door te luisteren naar wat diegene drijft en wat zijn of haar filosofie is, zorgt ze voor een passend beeldverhaal in haar eigen stijl.

Wat betreft fotografie werkt het voor haar net zo. Met een verfijnd gevoel voor esthetisch beeld legt Vivian uiteenlopende onderwerpen vast. Steden, interieur en food zijn favoriet. 
Naar de website

Britte Koppel

Websiteontwikkeling
Britte ontwikkelt graag nieuwe websites voor gepassioneerde ondernemers. Hun verhaal en identiteit zo goed mogelijk overbrengen op het web, dat vindt ze leuk om te doen. Een website is hét online visitekaartje van een bedrijf, dus zorgen dat een website aansluit bij wat een ondernemer wil uitstralen, is voor haar een leuke uitdaging. Met haar onderneming KoppelsMedia maakt ze al meer dan vijf jaar websites voor uiteenlopende bedrijven. Naast websiteontwikkeling, houdt Britte zich ook bezig met bloggen voor bedrijven, marketing automation en content marketing.
Naar de website