De naam Sync Ok

Kom erachter wie jou deze toffe plek brengt en waarom de naam Sync Ok perfect past

What's in a name?

Sync Ok is een creatieve knipoog naar het militaire verleden van Lieke

‘Als je via meerdere radio’s met elkaar wil communiceren moeten de radio’s synchroniseren. Dan zitten ze tegelijk op dezelfde frequentie. Als dit gelukt is verschijnt de boodschap: SYNC OK. Er is dan contact mogelijk.’

Sync Ok richt zich op contact tussen mensen en van mensen met zichzelf. Hoe tof en perfect is die naam dan!

Benieuwd naar wat het concept van Sync Ok precies inhoudt?

Ontdek wat Sync Ok zo bijzonder maakt.

Sync Ok is opgezet door mij, Lieke. Al van kinds af aan ben ik een doener. Ik kon me uren lang op het poetsen van mijn kinderstoeltje storten. In de knoop geraakte touwtjes weer ontwarren was ook leuk. Jaren later koos ik dus voor de paktijkgerichte Koninklijke Militaire Academie. De bachelor studie militaire bedrijfswetenschappen lekker afwisselen met doen. Sporten, veldweken in het bos, militaire EHBO en leren leiding geven. Hard werken en doorzetten: check. Negen jaar later en 2 uitzendingen verder werd het tijd voor iets nieuws. In de trage bureaucratie kan ik mijn creativiteit niet kwijt. Na een persoonlijke zoektocht werd het horeca. Nieuw is het niet. Al mijn hele leven vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en iedereen te verrassen met de lekkerste gerechten en baksels. Beroepsmatig is het wel nieuw. Daarom heb ik als een blij ei nieuwe opleidingen/cursussen gedaan. Super leuk. Ook werkervaring zit inmiddels goed. In drie compleet verschillende zaken heb ik gewerkt en geleerd. Ondertussen hard werkend aan mijn eigen droomzaak: Sync Ok. Ik wil meer dan alleen lekker eten voorschotelen. Ik wil mensen een gevoel meegeven van ontspanning. Tegelijk wil ik ook onze mooie wereld goed doen. Er staat een plan waar ik vertrouwen in heb. Waar ik blij van word. Nu ga ik dat in de praktijk brengen. Doen!