Betrokken donateurs en investeerders gezocht!

Info over de crowdfunding campagne

Help jij mee om in een oase van groen het eerste duurzame bakery café te starten in Deventer?

Sync Ok is een duurzaam bakery café. Met de crowdfunding kan ik horeca in een groene oase creëren. Duurzaam voor de omgeving, maar ook voor jou. Je zit tussen het eten wat op je bord ligt en bent ook nog mindful bezig! Kom naar Sync Ok voor ontbijt, lunch en gebak. Compleet glutenvrij en grotendeels veganistisch, noten/lactosevrij. En daarmee het eerste volledig glutenvrije restaurant in Deventer met vegan gerechten en gebak.

SPEELSE ONTSPANNING EN MEDITEREN IN EEN BRUISENDE OMGEVING

Sync Ok wordt speels ingericht waardoor je van de automatische piloot af komt. Denk aan zwevende tafels en stoelen, een stukje indoor strand en een creatieve muur. Deze dingen zorgen ervoor dat je er met je aandacht bij bent. Daardoor ontstaat een mindful omgeving waarin je écht kan ontspannen en genieten. Hier vind je geen oppervlakkige behoefte bevrediging.

Naast deze gezellige ruimte kan je je ook terugtrekken in de stilteruimte. Hier lees je een goed boek, luister je muziek of kan je lekker mediteren. Natuurlijk met een lekkere kop koffie of thee.

GLUTENVRIJ? MAAR…. IK VIND HET LEKKER! HUH?

Steeds meer mensen voelen zich fijner wanneer ze bepaalde voedingsmiddelen vermijden. Ik ben zelf glutenintolerant en biedt met Sync Ok een compleet glutenvrij restaurant in Deventer. Daarnaast is het grootste deel van de kaart ook veganistisch en noten/lactosevrij.

Mocht je iets anders willen mijden, dan wordt dat met liefde voor je aangepast. Dit geldt zowel voor het ontbijt, de lunch als de lekkere taartjes en cakes. Overigens kan je deze ook op kantoor of thuis bestellen. Bestel het voor medewerkers, een klant of voor jezelf. Want… wees eerlijk. Het is stiekem toch wel verrassend lekker!

Het glutenvrije gebak wordt al succesvol verkocht in Apeldoorn. Reacties: “Glutenvrij?! maar ik vind het lekker… huh?”

Groene oase in de stad

Bij Sync Ok word je omgeven door planten. Je waant je in de natuur. De planten zijn ook nuttig. Er komt namelijk een aquaponics systeem te staan. Een aquawatte? Een aquaponics is een mini ecosysteem bestaande uit een vissentank en plantenbakken. Kortgezegd poepen de vissen in het water - het water wordt langs de planten geleid - die krijgen zo hun voeding. De planten zuiveren ook het water en maken het zuurstofrijk voor de vissen. Ideaal toch? Hierin gaan we onze eigen kruiden en sla kweken en kan jij straks zelf munt voor in jouw thee plukken. Ons koffiedik wordt hergebruikt om oesterzwammen op te kweken die je terugvindt in ons signature broodje: Pulled Paddo.

Founder

Lieke Landré
Ik ben Lieke Landré en ik ben 9 jaar officier Logistiek bij de Koninklijke Landmacht geweest. Hier heb ik me breed ontwikkeld en ervaring opgedaan in leidinggeven aan een dienstverlenend team.

Quote van commandant:
“Lieke staat bekend om haar grote analytische vermogen en het bedenken van creatieve oplossingen om het onmogelijke mogelijk te maken. Ze ziet wat we nodig hebben voordat het gevraagd wordt”.

Nu een nieuwe omgeving om dienstverlenend te zijn! In de horeca heb ik inmiddels ervaring opgedaan bij uiteenlopende zaken en in verschillende rollen. Daarnaast heb ik cursussen en opleidingen gedaan zodat ik op en top voorbereid ben om straks jouw wensen te gaan vervullen.

Waar gebruik ik het geld voor?

De helft van de financiering brengt ik zelf in en een deel komt van de bank. Het laatste stuk wil ik via crowdfunding doen. Vooral om Deventenaren (en erbuiten) bij het opzetten te betrekken. Ik doe dit voor jullie omdat ik graag een ontspannen genietmoment wil bieden. Wat is er leuker dan dit samen te doen? Het geld gebruik ik voor de aquaponics, een goede koffiemachine en de inrichting. Daarvoor heb ik minimaal 15.000 euro nodig. Als ik meer ophaal kan ik ook een terras aanschaffen om ook buiten te genieten.
Ook doneren?
Beloningen voor donaties
Pakket vanille 50 euro * Je wordt uitgenodigd voor de donateursborrel. Deze is nog voor de grote opening! Dus wees getuige van de sneak preview.
* Je krijgt een waardebon voor 5 drankjes naar keuze
Pakket kaneel 100 euro * Je wordt uitgenodigd voor de donateursborrel. Deze is nog voor de grote opening! Dus wees getuige van de sneak preview
* Je ontvangt een waardebon voor 10 drankjes naar keuze.
Pakket kurkuma 150 euro * Je ontvangt al het bovenstaande EN 5 gebakjes naar keuze.
Pakket anijs 200 euro * Je ontvangt al het bovenstaande EN mag deelnemen aan een workshop naar keuze: Glutenvrij bakken // veganistisch bakken // fermenteren // mediteren.
Pakket gember 250 euro * Je krijgt een privé workshop naar keuze voor 8 personen. Kijk bij pakket anijs even waar je uit kan kiezen.
* Natuurlijk ben ook jij uitgenodigd voor onze sneak preview donateursborrel.
Pakket peper 500 euro * We faciliteren een besloten feest voor 16 personen!
* Natuurlijk ben ook jij uitgenodigd voor onze sneak preview donateursborrel.

Meer weten?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden kan je hier nog meer over Sync Ok vinden: Instagram Facebook Website Ook kan je mailen of bellen met vragen over mijn concept/cijfers of gewoon voor het delen van enthousiasme. Toffe tips, ideeën of mogelijkheden voor samenwerkingen zijn ook altijd welkom!
Naar de crowdfundingcampagne