Nieuws

LEES MEER OVER HET CONCEPT, ONZE GERECHTEN OF ONZE EVENEMENTEN OP ONZE BLOG

De locatie van de nieuwe place to be

Tsja, de locatie. Hoe bepaal je eigenlijk waar je jouw droom wil starten? Woonplaats zou logisch zijn als je daar al je hele leven woont. Ik woonde op dat moment net een paar maanden in Hilversum en was niet van plan eeuwig te blijven. Daar dus niet, maar waar dan wel?

read more

New life goal: een duurzaam bakery cafe starten!

Mijn nieuwe doel is nu duidelijk. Ik wil een duurzaam bakery cafe starten, met een volledig glutenvrije kaart en zoveel mogelijk gerechten vegan. Met Sync Ok – zoals mijn glutenvrije horecazaak gaat heten – kan ik dienstverlenend zijn, leidinggeven en conceptueel denken. Maar ook creatief koken en bakken. Dat alles kan ik in een voor mij perfecte omgeving doen. Stuk voor stuk elementen waar ik energie van krijg. Maar.. ik heb geen horeca ervaring. En nu?!

read more

Andermans verwachtingen leven, pff wat vermoeiend!

Geen flauw idee wat ik zelf nou eigenlijk wil. Zo goed ben ik inmiddels geworden in het leven volgens andermans verwachtingen. Tenminste wat ik denk dat ze verwachten, want dat is niet eens altijd de werkelijkheid. Dus streef ik mijn doel, nl goedkeuring, voorbij. Volg je het nog? Snap je wat voor chaos het in mijn hoofd was? Hoe ik van dit punt weer bij mijn eigen gevoel en geluk ben gekomen. Hoe dat me bij mijn glutenvrije restaurant in Deventer heeft gebracht ga ik je nu vertellen.

read more

Van de landmacht naar een glutenvrij restaurant in Deventer

Het openen van een zaak die volledig glutenvrij en vegan is. Tientallen redenen kan ik bedenken waarom ik daar gelukkig van word, maar mijn innerlijke duiveltje kan ook heel goed alle beren op de weg schetsen. Chaos en twijfel in mijn hoofd als resultaat. Een proces van een jaar is nodig geweest om op dit punt te komen. Ik hak het daarom in stukjes voor jullie. Deel 1: mijn burn out.

read more