Voorlezen bij Sync OK

DIT EVENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Lekker lezen in avonturenboeken of lekker voorgelezen worden terwijl je met je knuffel bijna in slaap valt in bed. Van 2 tot en met 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. En bij Sync OK gaat kinderboekenschrijfster Esmeralda van ’t Net voorlezen uit Kleintje beer en de Klapneus. Zet je 10 oktober om 10 uur alvast in je agenda?

Onze groene bank is perfect om in te zitten en te genieten van een goed boek. Wij hebben bij Sync OK – ons duurzame bakery café – er bewust voor gekozen een wifi vrije zaak te hebben. En we vragen mensen ook hun smartphone in hun tas te houden. Hierdoor is onze zaak een plek geworden waar je elkaar kunt ontmoeten. Een gesprek kunt voeren zonder steeds dat beeldscherm of heerlijk een boek kunt lezen. Naast de keuzes die we in de keuken en de rest van onze zaak zo duurzaam mogelijk maken, vinden we dit smartphone vrije moment ook een investering in de duurzame mens. Er gaat niets boven even lekker lezen en de drukke wereld laten voor wat hij is. Voor ons grote mensen, maar natuurlijk ook voor kinderen. Daarom hebben we Esmeralda gevraagd om bij ons in de zaak op de groene bank voor te lezen uit haar kinderboek.

Voorlezen voor kinderen

Bruintje beer en Kleintje beer zijn de logeerberen van de school van Mika. Elk weekend gaan ze met een ander kindje mee en beleven op die manier allemaal avonturen. Dit keer neemt Mika ze mee naar huis en laat Kleintje beer zien dat klaprozen veel meer doen dan bloeien alleen.

In de boeken van Kleintje beer word je mee op avontuur genomen en worden kleuters op een speelse manier uitgedaagd om de natuur te ervaren. En te ontdekken dat niet altijd alles is wat het lijkt. En leuk om te weten Bruintje beer en Kleintje beer bestaan echt. Net als de klas van juf Gerda, die is in Deventer op de school waar Mika, de zoon van Esmeralda op zit!

Kom je ook?

DIT EVENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Op donderdag 10 oktober om 10 uur komt Esmeralda uit haar boek voorlezen. Een leuk moment om een lekkere koffie te drinken terwijl jouw kleuter geniet van het verhaal.

Speciaal voor deze dag hebben we een aanbieding: koffie plus gebak voor €5,50

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl