Theatherdiner bij Sync OK

DIT EVENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Op 7 november gaat Sync OK samen met Charlotte Latour iets heel bijzonders doen. We organiseren een theater diner. Dat is een avond met heerlijke gerechten en tussen de gangen door prikkelend improvisatie theater. Deze avond is klein, intiem en zal onvergetelijk worden. En wij kunnen je vertellen dat het iets is waar je bij wilt zijn…

Je kent Sync OK waarschijnlijk als dat vegan en glutenvrije zaakje in Deventer. Overdag open voor ontbijt, lunch, een goede koffie of een lekker stukje taart. Maar wist je ook dat onze Lieke – de eigenaresse van Sync OK – alle gerechten zelf bedenkt. Dat het werken met mooie technieken, product en smaken iets is wat ze heel graag doet. En dat ze al een tijdje nadenkt over etentjes na sluitingstijd waarbij ze haar gasten hele mooie gerechten voor kan zetten.

Charlotte van Bitterzoet

Improvisatie theater

Charlotte – één van de leden van BITTERZOET die dit jaar het Theatersport Toernooi van het Noorden won – komt graag bij Sync OK en zit dan vanachter haar lekkere latte te fantaseren over hoe ze in de zaak improvisatie theater doet. Met glimlach op haar gezicht stelt ze de reactie van de gasten voor en bedenkt ze wat voor theater ze wel zou willen doen.

Op donderdag 7 november organiseren we ons theater diner waarbij Charlotte en haar speelpartner precies dat gaan doen. Met meerdere gangen, gerechten van het seizoen en een zinnenprikkelend nagerecht. Met tussen de gangen door improvisatie theater onder begeleiding van een pianist.

En het kan maar goed dat ze een karakter inspireren op een van de mensen die zitten te eten. Of dat ze een jas van een van de gasten pakken en daarmee een situatie neerzetten.

Glutenvrij en duurzaam diner

Het gaat een avontuurlijke avond worden waarbij we je niet alleen met heerlijk eten zullen prikkelen, maar juist ook het theater je iets zal meegeven. Omdat Sync OK geen grote zaak is, hebben we een beperkt aantal plaatsen. Je zult de avond dus meemaken met een klein groepje mensen. Je kan een tafel reserveren voor het aantal personen waarmee je komt of aanschuiven aan de grote tafel in het midden van de zaak en eten met mensen die je tot die avond nooit eerder hebt ontmoet.

En wees verstandig en reserveer vandaag nog, dan weet je zeker dat je deel uitmaakt van ons eerste theater diner. Zien we je op 7 november!

Het eten wat we deze avond serveren zal volledig glutenvrij en plantaardig zijn. En heb je een voedselallergie? Laat het ons dan even weten. De keuken van Sync OK is er op ingericht hier rekening mee te houden.

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl