Sync Ok Workshops

In de laatste maanden dat Sync Ok open is, doen we een aantal leuke extra’s.

Een daarvan is het geven van workshops. We hebben drie hele leuke, lekkere en leerzame workshops voor je in elkaar gezet.

Tijdens deze workshops leer je veel over vegan (en glutenvrij) koken. Je gaat zelf aan de slag en er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

13 april – eieren

Leer over de verschillende opties om eieren te vervangen in gebak, maar ook hartige gerechten zoals quiche

13 juli – bakken

Leer de ideale basisrecepten waar je eindeloos mee kan variëren. Je leert sowieso hoe je een heerlijke cheesecake en (cup)cake recept maakt. Daarnaast gaan we nog een recept op verzoek van de deelnemers behandelen.

3 augustus – hartige gerechten

Leer heerlijke vegan gerechten bereiden. Voorafgaand aan de workshop vragen we wat iedereens leerbehoefte. Dat zal de basis worden van de workshop. Dus… je hebt zelf in de hand wat je in deze workshop gaat leren. 

Info

De workshops vinden in de avonduren plaats. Binnenloop om 18:00, start om 18:30. We zullen starten met een maaltijdsoep zodat niemand met honger hoeft te werken. Tijdens het eten zullen we uitleg over de workshop geven, waarna we om 19:00 uur starten. De workshop zal ongeveer tot 21:30 duren.

Bij elke workshop zijn er 6 plekken beschikbaar. Lekker kleinschalig zodat je echt veel zelf doet, leert en er alle ruimte is voor jouw vragen.

De kosten bedragen 85 euro pp

Inschrijven kan:

– via dit reserveringsformulier. Dit is het standaard reserveringsformulier. Kies de datum van jouw workshop en vermeld in de opmerkingen om welke workshop het gaat.

– via 0570 44 27 48 – bereikbaar binnen openingstijden wo-zo 10:00-16:30

– Of via de mail: info@sync-ok.nl

 

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl