Sync OK bewijst de nieuwe vegan en glutenvrije hotspot te zijn

Sync Ok is nu 2 maanden openEn het slaat aan! Sync Ok bewijst de nieuwe hotspot te zijn. Er is veel behoefte aan een vegan en glutenvrij restaurant in Deventer en al het andere wat Sync Ok biedt en nu is het er eindelijk. Biologisch, ontbijt, lunch, vegan gebak en vooral genieten. Maar dit unieke plekje biedt meer…

Sync Ok laat zien dat ook horeca duurzame aanpassingen kan maken. Eten wordt deels vers in de zaak gekweekt en alles is biologisch. Op zoek naar een andere kaart en nieuwe smaken? Ga hier naar toe en laat je verrassen. De gehele kaart is glutenvrij en grotendeels veganistisch, lactose- en notenvrij.

Maar.. het is ook een gezellige borrelplek. Sync Ok serveert wijn, bier en borrelhapjes. Nu vind je er winterse warme specials zoals glühwein en winterpunch. “Dat is net warme appeltaart in een glas”.

Het is ook een plek om duurzaam met jezelf om te gaan. Neem tijd voor jezelf en je gezelschap door de telefoons in de black box op tafel te doen. Ga offline en tune in op jezelf en elkaar.“We zijn een fysiek oplaadpunt voor jezelf, je tankt je auto toch ook?”

In dit thema organiseert Sync Ok ook activiteiten. Filmavonden, gastsprekers en workshops. Geïnteresseerd? Hou de site en social media in de gaten of kom gewoon af  en toe langs en let op de posters. Een goed excuus voor een genietmomentje.

Tot straks! Liefs, Lieke

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl