Happy Festival

Sync Ok staat op zondag 12 juni voor het eerst op een festival! Hoe leuk. En helemaal als je weet welk festival het is.

Het happy festival

Dat klinkt natuurlijk al goed, maar er zit een ook een hele mooie gedachte achter en twee hele mooie vrouwen.

Speciaal voor vrouwen, op een fijne locatie in Diepenveen, alles op het gebied van ontdekken, ontwikkeling, spiritualiteit en self-care. Een middag waar je de tijd mag vergeten en waar alles draait om genieten en ontspannen.

dat past precies bij Sync Ok 

Het festival vindt plaats op zondag 12 juni van 13:00 – 17:00 in aan de Averlose Houtweg 14a in Diepenveen. Een verborgen pareltje, bosrijk, rustig en mooi.

Koop hier meteen je kaarten

Wat staat je te wachten

Wij schenken bij het kampvuur de heerlijkste koffie en thee met natuurlijk de lekkerste zoetigheden en ook wat kleine hartige dingen. Dat doen we in samenwerking met de koffie bus van Lerine en route. Misschien ken je haar nog van het zwangerschapsverlof van Lieke.

Verder vind je er kraampjes van Toen & Nu, Oud Nieuws en Touch of Bali. Ervaar de kracht van essentiële oliën, doe fijne coaching oefeningen, bezoek een inspirerende lezing of workshop of trek een tarot kaart. Je komt helemaal tot rust met een fijne massage, breng een bezoekje aan Salon Rebel, zoek mooie nagels uit bij Moonly Nails of verwen je huid met heerlijke producten en behandelingen van Beauté.

Een dag om te genieten, op te laden en te doen wat jij wil.

Wij hebben er super veel zin in en hopen jou te zien!

happy festival
Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl