Waar kan ik tijdens het Dickens Festijn glutenvrij eten?

Het inmiddels bekendste Dickens Festijn van Nederland wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Deventer. De Walstraat is het tafereel van Dickensverhalen waarbij acteurs en winkeliers verkleed als Dickens figuren je meenemen naar een andere tijd. Maar nu weer terug naar deze tijd: waar kan je in Deventer Vegan of Glutenvrij eten tijdens het Dickens Festijn?

Net buiten de drukte genieten van verrassende gerechten, dan ben je hier aan het goede adres. Deze nieuwe hotspot zit vlakbij de Broederenkerk, te vinden op de kaart in de Dickens krant.

Sync Ok heeft dit weekend heerlijke stoofperen specials tijdens het Dickens festijn:

Warme appel-stoofperen crumble

Stoofperen taart. Dat is een gingerbread layer cake met stoofperen mousse ertussen

Maar ook voor lekkere warme drankjes kan je bij Sync Ok terecht. Kom warm worden met glühwein, chocolademelk of onze warme winterpunch. De vegan chocolademelk is huisgemaakt en kan je met verschillende soorten melk bestellen. Maak het af met een scheutje vegan Baileys en kokosslagroom. De winterpunch is net warme appeltaart in een glas, natuurlijk ook met kokosslagroom.

Zoals jullie van ons gewend zijn is alles veganistisch, glutenvrij en lactosevrij in Deventer. Sync Ok is er voor ontbijt, lunch, gebak en borrel.

D’as andere koek uit Deventer

Sync Ok bakt ook glutenvrije, lactosevrije en veganistische koek uit Deventer. Dit is gebaseerd op het oude familie recept van Van Welsem. De koek is natuurlijk te verkrijgen in de zaak, maar nu ook bij Roemar. Een koffie en thee schenkerij in de Walstraat. Midden in het Dickens gedruis.

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl