Een moswand bij Sync OK

Je hebt het vast wel eens gezien; een moswand! Een muur, schilderij of tussenwand volledig bekleed met groen mos. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Dat vonden wij wel! Dus besloten we (met behulp van wat mos) de zaak te vergroenen.

Sync Ok is, zoals velen van jullie weten, een wifi-vrij bakery café. We vragen mensen om hun smartphone en laptop in hun tas te houden. We vinden het belangrijk dat je in onze zaak rust kunt vinden. Dat kan je doen door een krant, boek of tijdschrift te lezen op onze groene bank, of door te zitten in één van onze prachtige hangstoelen. Verder proberen we een rustgevende setting te creëren met behulp van planten en nu ook met mos.

Een moswand heeft veel voordelen. We hebben onze groene oase een levendig patroon gegeven, maar het zorgt ondertussen wel nog voor een natuurlijke uitstraling. Zo kun je in alle rust genieten van het lekkers dat Sync Ok te bieden hebben. Bovendien heeft mos een hoge geluidsabsorptie en is het dus goed voor de akoestiek. Ook op drukke dagen komt er daardoor meer rust in de zaak. Het is ook nog eens beter voor de luchtvochtigheid. Deze groene wand maakt van Sync Ok nog meer een plek om je fijn te voelen. Zo voelt het voor ons nu al!

Ben je binnenkort in de buurt? Kom dan zeker langs om onze nieuwe moswand te bewonderen. Wij zijn er ontzettend blij mee en horen graag wat jij ervan vindt!

Broederenstraat 29
7411 LA Deventer 0570 - 44 27 48
info@sync-ok.nl