Sync ok - puur eten

New life goal: een duurzaam bakery cafe starten!

Mijn nieuwe doel is nu duidelijk. Met Sync Ok kan ik dienstverlenend zijn, leidinggeven, conceptueel denken, creatief koken en bakken en dat alles in een voor mij perfecte omgeving. Stuk voor stuk elementen waar ik energie van krijg. Maar.. ik heb geen horeca ervaring. En nu?!

Dat gebrek aan ervaring is toch wel een dingetje voor iemand die altijd alles heel grondig en goed voorbereid aanpakt. Dus kwam er een plan (zoals een goede controlfreak betaamt) om die kennis en ervaring op te gaan doen. De volgende cursussen heb ik inmiddels gedaan:

  • KHN: bedrijf starten in de horeca – waar anders te beginnen dan bij de horecabond
  • Foodjournalistiek: hoe schrijf je over eten en welke media worden gebruikt
  • Turbo cuisinier: opleiding tot basiskok, sommelier en gastvrouw
  • Fermenteren: hoe kan je eten langer bewaren en lekkerder maken?!
  • Thee: leren proeven en op de juiste manier zetten

Daarnaast heb ik gewerkt in verschillende horecazaken waar ik overal wat anders heb geleerd:

*Kaskantine: hoe kan je in de horeca duurzaam werken. Zij zijn hier het ultieme voorbeeld van

*SUE: Hoe werkt een glutenvrije, vegan en suikervrije keuken?

*Doppio Espresso: De beste plek voor basiskennis horeca en gastvrijheid + baristatraining

Zien jullie dat die drie werkplekken samen alle elementen uit mijn concept bevatten? Het is super tof om alle kennis en kunde die ik heb opgedaan te combineren in mijn concept. De cursussen hebben me extra achtergrond kennis gegeven om het goed te kunnen neerzetten. Samen vormt dit een nieuw duurzaam bakery café, Sync Ok, de realisatie van mijn droom!