Sync Ok: nieuwe hotspot in Deventer

De locatie van de nieuwe place to be

Tsja, de locatie. Hoe bepaal je eigenlijk waar je jouw droom wil starten? Woonplaats zou logisch zijn als je daar al je hele leven woont. Ik woonde op dat moment net een paar maanden in Hilversum en was niet van plan eeuwig te blijven. Daar dus niet, maar waar dan wel?

De hele middenregio van Nederland is aan een uitgebreid marktonderzoek onderworpen door moi (want hé; controlfreak). In de randstad zitten al soortgelijke concepten en ik ben zelf enorm fan van kleinere oude steden zoals: Amersfoort, Zwolle, Zutphen, Deventer etc. In Amersfoort zou ik ver weg zijn van al mijn vrienden en familie. Misschien niet handig als je een eigen zaak opzet. Zwolle en Zutphen bleken beiden al een veganistisch concept te hebben. Dus dan blijft de prachtige hanzestad Deventer over. Niet geheel onbelangrijk dat dit de stamplaats is van mijn liefde Jurgen. Maar eerlijk, we zouden ergens anders zijn gaan wonen als we er geen vertrouwen in hadden dat Deventer een goede plek zou zijn voor Sync Ok.

Inmiddels woon ik alweer een paar maanden in Deventer en ben verliefd geworden op deze stad. Door full time bezig te zijn met het opzetten van Sync Ok groeit mijn netwerk en straatnamen kennis hard! Want er komt best wel wat bij kijken. Daarover in de volgende blogs meer.